top of page

Бухгалтерський аутсорс – 5 підстав купити бухгалтерське обслуговування в агентстві WEDOITBM

Оновлено: 21 трав. 2020 р.

Причина 1 – Географічна

 

Наш офіс знаходиться в місті Києві, але це зовсім не має значення для віддаленої роботи. Ми з легкістю надаємо бухгалтерські послуги в будь-якому куточку нашої держави. В нас є клієнти з Одеської, Львівської, Київської та областях.

Також ми успішно співпрацюємо з іноземними компаніями з Америки та Ізраїлю. В основному, це бухгалтерські послуги в ай-ті сфері, для компаній, які відкривають офіси на наших просторах.

Є успішні проекти, коли власник проживає за кордоном, а має бізнес в Україні. Тож бухгалтерія не має кордонів).


Причина 2 – Кваліфікаційна

 

Наші послуги, з ведення бухгалтерського обліку, надаються спеціалістами високого рівня, які мають великий досвід роботи та широкі знання Законів України та Податкового Кодексу України. Бухгалтера постійно вивчають зміни податкового законодавства та навчаються на семінарах, тренінгах, щоб постійно підвищувати свою кваліфікацію.


Причина 3 – Різноманітність

 

Якщо Ви наймаєте бухгалтера в штат, звичайно, Ви хочете, щоб він розумівся на Вашому виді діяльності і це правильно! Але коли Ви співпрацюєте з компанією по наданню бухгалтерських послуг, Ви отримуєте групу людей, які мають різноманітний досвід роботи від обслуговування ФОП на 2 групі чи 3 групі єдиного податку до обслуговування ТОВ по продажу товарів чи послуг або зовнішньоекономічній діяльності. Наші спеціалісти: бухгалтера, фінансисти та економісти.


Причина 4 – Економічна

 

Основна мета будь-якого бізнесу, це отримати прибуток! Що ж бухгалтерські послуги на аутсорсі, це гарна підстава, щоб економити. Яким чином спитаєте Ви? Ніяких адміністративних витрат на папір, інтернет, каву, чай, водичку, робоче місце для бухгалтера ,а ще економія на податках с зарплати. Нагадаю – це 22% ЕСВ з ФОТ, та 18% НДФЛ і 1,5% ВС, тобто 41,5%, багато…


Причина 5 – Подарункова

 

А ось бухгалтерські консультації можна отримувати безкоштовно! Крім цього ми постійно слідкуємо за всіма нашими клієнтами, аналізуючи їх діяльність. Задля того, щоб оптимізувати процеси, не платити зайві податки, щоб власник отримував якомога якіснішу послуги та величезний дохід.



фотография елена матвийчук wedoitbm

Олена Матвійчук, власник консалтингового агентства WEDOITBM по наданню бухгалтерських послуг


49 переглядів
bottom of page